Miss my ´love´

Hej, mikan här.
Har inget att säga. Men jag kan säga att jag saknar min ´love´. Jag tänker mycket på honom och jag saknar honom. Men jag kommer att se honom på Torsdag. Sen tror jag att han kommer på hajken (lägret).

"miss you my ´love´, so very much. But see you on Thursday!"


Mikaela

Kan lova en sak...

Hej, nu är det Mikan igen. Jo, jag kan lova en sak också.

Jag kan lova att jag ska lägga ut bilder på när jag rider på ridlägret på Åby rid och träningsläger. Då kan jag lägga upp bilder på när jag rider/hoppar. Jag kan också skriva som en dagbok om hur det går på lägret. Ska bil super kul!


Mikaela

Ridning

Hej, nu sitter jag och bloggar (som ni ser) jag har inget att göra.
Tänkte att jag kunde snacka lite häst.

Att hästar är världens bästa djur och att ridning är världens bästa hobby.

 

Jag menar, vad ser roligast ut av dem två bilderna ovan?



Mikaela

Valborg

Idag är det Valborg. Då brukar man tända en stor brasa som ni såklart vet. Kommer ni att tända en brasa ikväll?
Jag kommer att tända en stor brasa, snart kommer också pappa.
Bilder från www.google.se


Mikaela

Du får bestämma!

Nu har jag frågor:


1. Vad tycker du om bloggen?

2. Ska vi göra mer uppdateringar?

3. Vad ska vi blogga om?

4. Skriver vi om tråkiga saker?

5. Läser du vår blogg vardagligen?

6. Kommer/vill du läsa bloggen vardagligen?

7. Följer du bloggen?

8. Skriver du ofta i komentarerna?


Mikaela

Bildbomb från google....




Mikaela

Snigelvärlden

Hej, nu har jag varit ute och lekt med min kusin Alva som är 5 år. Ja, det var inte jag som bestämde att jag skulle leka. Hon ville att vi skulle ha en snigel värld i en skottkärra. Så vi samlade ihop till 3 stora sniglar och sen la vi gräs och stenar i skottkärran och sen la vi i sniglarna. Men en rymde så vi har bara 2.

Hon är såååååååååååå söt.

Mikaela

Katten sigge och Ponnyakuten

Nu sitter jag i en soffa i ett ute rum (fortfarande hemma hos mormor och morfar) Imorgon kommer pappa hit, saknar honom så. Jag sitter bredvid en sovande katt som kallas/heter Sigge, super gullig, 2 år.

Oj, nu vaknade han...

Oj, nu somnade han...

Jag kollar just nu på en livesänding på: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=174788&a=2788528

Jag kollar om min fråga har kommit med.

Mikaela

Gårdagen

Igår spenderade jag min tid hos mon granne. Det är "kontigt" att jag hänger med henne eftersom hon är 17/18 år. Aja ;) Jag ska göra min matte nu eftersom jag har jättemycket att göra. Jag var ju borta förut så jag är "lite" efter... :( P.S Annars har jag ändrat lite i designen där uppe i rubriken ^^)
Ljus från earth hour :)

Good morning...

... Japp, nu sitter jag, Mikaela här och bloggar och har precis vaknat, jag brukar sova länge, men vissa här vaknar 7 halv 8... '

Igår var jag på Marmobruket, det är ett ställe där man brukar gjöra Marmor förr. Det är mycket/JÄTTE vacker natur där, och det finns nog inget ställe som inte har så mycket blåsippor, det är fullt med blått, när man kommer dit.

Här är lite bilder från www.google.se





Mikaela

Nu sitter jag och spelar spel på en kusins Ipad

Hej, nu sitter jag och spelar och myser med en av mina kusiners Ipad. Det är kul! :)


Mikaela

Mys, ska nu mysa i lördagsoffan, med släkten



Bild från www.google.se





scouterna... and my love...

Hej, mika här igen.
NU tänker jag berätta för er hur det gick på scouterna i Torsdags. Jo, vi hade orgentering, det gick bra men jag kom inte i samma lag som `my love´ men det gick bra ändå,

(om han/du nu läser detta inlägg så vet du nog att jag menar dig)

Vi bröt arm, och efter som att han förstod att jag var stark (vill ej skryta) så var han helt slö i armen, så jag van överlägset (men vi höll då varandra i handen!) Sen skulle vi bära honom i kungastol, men när vi gjorde det så tog vi bort ´stolen´HA HA HI HI!!!

Sen när vi gick orgentering fick jag veta av en av mina kompisar att han var KÄR i någon på scouterna. Men hon viste inte om hon hade drömt eller inte. Synd, men hoppas på att hon inte hade drömt, och jag hoppas på en viss tjej.

Fakta om ´My Love´:

Blond
Rolig
Går på scouter, orgentering
Tycker inte dans är töntigt (tror jag)
Fräknar
Omtänksam
Snäll
Inte en fjant!



MIKAELA



Bild från google.











Mikaela här

Hej, Mikaela här. Som Sabina sa så är jag hos mormor och morfar, och jag hade inget nätvärk, förns nu. Här har vi en mycket snäll katt som heter Sigge, super gullig, jag har precis varit ute och ska snart äta middg. (om en timme)

Har just nu inget att säga men vis ses nog ikväll.


Mikaela

Var Mikaela är...

Hej! Det är Sabina här!. Eftersom jag inte har något att säga om mig själv pratar jag om Mikaela istället! ^^ Jo, hon är hos sin mormor och morfar. Hennes morfar är i försig jättesnäll och jag vet det eftersom jag träffade honom idag efter skolan (vi skulle titta på Mikaelas lillasyster som uppträdde i hennes skolas talangjakt)! Så är det... Hejdå! Sabina
Gamla regnbilder! :)

Fel

Råkade göra fel med länken i förra inlägget

http://open.spotify.com/user/andershektor/playlist/3lL4Va4LVRCEy02kemPBa8

En spellista från spotify

Hej!
Tänkte ta och dela med mig av en av min favoritspellistor som jag har gjort på spotify. Klicka på länken för att kunna lyssna.
Klicka på play knappen och välj spotify men du måste ha spotify på din dator för att det ska funka sedan så kommer du till den :)
Säg till om det inte fungerar.

http://open.spotify.com/user/andershektor/playlist/3lL4Va4LVRCEy02kemPBa8

20.07 och jag har TRÅKIGT

Heej!
Alice här. Läste precis Mickans inlägg och jag hoppas verkligen att det går bra för henne på scouterna. Själv sitter jag hemma i mitt rum och gör precis ingenting. Ska kanske gå och sätta mig vid tvn med mammis och pappais men vi får se. Har bara varit i skolan idag. Har precis chttat lite med Agnes på skype. Har precis noll att berätta om just nu har ingenting som händer just nu. Eller JO förresten jag kom på en sak. Min kusin ska sova över här immorgon <3
Saknar henna super duper mkt funderar bara på om hon ska sova i mitt rum eller inte men jag pallar inte att vakna på natten så jag får se till så att jag kan gå och lägga henne och ta hand om henne på morgonen så att mamma kan sova ut efter natten. Åhh nu blev jag alldeles spidad längtar efter hennes gulliga små kramar och när hon sträcker sig mot en för att man ska bära upp henne <3
Puss
Gåch lägger mig om typ en timme men säger godnatt nu iaf
GOD NATT

My love... Or not my love... (mycket läsvärt!)

Ibland har man känslor, dem går inte att styra, begränsa eller ändra på... Kärlek är den absoluta bästa känslan som finns. Jag säger bara det till er, våra läsare, att kärlek är den absoluta bästa känslan som finns. Att drömma sig bort med den som man är kär i, utan att den vet om det.
När kärlek inte är galenskap längre är den ej kärlek. Att hålla sin kärlek inne, som en enegifylld hingst inne i ett stall (ni hästälskare vet vad jag menar) är ej bra, släpp ut den och visa det, för den som ni älskar mer än allt annat. Kärleken kvävs som en eld under en filt, kärleken kvävs och försvinner om men ej visar den, utan håller den inne, som ens fånge....

Det är konstigt att jag säger det till er, när jag själv gör tvärt emot. Men jag försöker. Och det kanske kommer att gå...



(Bild från google)


MIKAELA

Mot scouterna!!!!

Hej, nu sitter jag här och klockan börjar närma sig halv 6, och halv sju ska jag cykla till scouterna.

Jag har alldeles nyss bakat, har gjort 3 försök, två gånger med muffinsarna, och en gång med kokosbollar, det var bara kokosbollarna som lyckades. Men jag ska bjuda på dem imorron för klassen. (obs, nu luktar hela huset bränt efter brända muffinsar!!)

Ska nu/snart till scouterna, och det kommer bli tråkigt utan Sabina, men jag får bita ihop! Jag ska cykla till scouterna för första gången ensam, fast det tar endast en kvart/20 minuter.

Ses snart och nu ska jag till min *love...

(*Jag säger ej vem min`love`är... Jag har det änsålänge ensam, efter som att vi inte är ihop och att han kanse läser bloggen...)


MIKAELA

Inte skola imorgon heller...

Det blir ingen skola imorgon heller tyvärr. Jag vill faktiskt dit, men jag kan inte. Min feber har ökat, och jag är fortfarande yr och sånt. Faktiskt så vill jag till skolan för att inte missa så mycket, speciellt vill jag inte missa historia vilket jag tycker är så kul. Det jag skrev förut, att jag "bara" sover, surfar och äter kanske verkar paradiset för er så är det skittråkigt för mig. Men, att "riskera" att smitta andra är inte värt det, föresten så får man ju inte gå till skolan om man vet att man är sjuk osv.
Nu måste jag gå och lägga mig... Ses! Sabina
Girlscenemijnlevenmetks_large_large
Bild från we♥it, igen...

Sjukt sjuk...

Idag är jag sjuk, så himla tråkigt. Jag har inte blivit smittad av Mikaela. För jag kände mig dålig innan hon hade kommit tillbaka till skolan, fast nu är det klart värre. Jaghar lite yrsel, täppt i halsen och näsan, känner mig febrig och lite mer. Fast jag har inget illamående, ännu..
Istället kommer jag bara sova, surfa och äta. Kanske lite fotning också. Hejdå! Sabina :) :/

Bakat

Hej! Nu har jag bakat. Hur går det att kommentera om hur ni tycker ridsporterna verkar? Nu sitter jag i soffan och kollar på något pogram som heter Miljöhjältarna. Nu tror jag att jag ska öva tvärflöjt eftersom att jag spelar det och det är kul.

Mikaela

Söta animationer

Sabina ^^

Lite nya saker från dagens "shopping"

Heej
Har kommit hem från coop nu men innan var jag i mörby centrum. Kände att jag behövde lite nya hårsaker så då köpte jag det.
Spraybalsam 32.90kr
Shampoo 25kr
Balsam 25kr
Hairdonut 29.50kr
Mamma betalade shampoot och balsamet ;)
Har i donuten just nu men kommer lägga upp en bild någon gång när jag visar hur den ser ut när den inte är i håret.
ALICE


Känner mig inte så bra...

Jag mår inte bäst i världen just nu, känner mig lite sjuk faktiskt. Men ska gå till skolan ändå, mest för att det är läxan till idag. Och jag kanske känner mig sjuk bara för att jag är trött... Vaknade fem minuter tidigare! Oj! ^^
Tumblr_lruzx5foxp1qe9or5o1_500_large
Bild från we♥it.com! :)

Boda Borg

Hej, Mickan här. Igår vad jag på Boda Borg. Det var jätte kul, jag var där med mammas kompisar och dems barn. Man blev ganska besviken när man kom dit för det är bara ett vanligt grått hyreshus.


Men när man kom in vad det HELT anurlunda. Man trodde inte att det var samma hus! Men det var värt det! Det fanns många banor, hela 21 stycken!

Det svarta var fysiska och då måste man jobba med kroppen hela tiden, som tillexempel på klätterväggar. Men gröna banor var då man skulle tänka mycket, att räkna och så. Medans röda banor där skulle man göra allt på samma gång, tänka och fixa fysiskt.


Mikaela



OBS, glömde.

Körning ingår också i hästsporten



Mikaela

Ni får välja

  1. Här får ni en fråga/frågor: Såhär gör ni:
  2. Titta på bilderna
  3. Tänk på vad just NI tycker
  4. Komenter vad NI tyckte.

Fråga: Vad ser roligast ut, vad ser svårast ut, vad ser lättast ut, vad ser tråkigast ut?

Dressyr

Hoppning

Fälttävlan


Hästfotboll

Hästpolo

Galopp

Trav

Westernridning

Tölt på Isläning
Ghymkana (stafett till häst)


Hubertusjakten (utalas: Hubertsjakten)

Nu efter ett långt bildinlägg (från google.) Ska ni nu få komentera.

Klara
Färdiga
GÅ!!!!!!!!!!


 

Mikaela



Måndag

Hej! Sabina här! Anledningen till att jag inte skrev något i helgen var helt enkelt att jag glömde :O Sånt kan hända alla! ^^ Idag har skolan varit precis som vanligt eftersom min lärare har kommit tillbaka, det har Mickan också! :)
Jag måste verkligen plugga ikväll till ett prov/läxa imorgon, önska mig lycka till! :D
Lite bilder i minneskortet! Måste ut och fota snart...

Nytt

Heej
Idag har jag varit i tebban inne på bokhandeln eftersom att jag behövde köpa lite nya saker till skolan. Behövde bland annat ett nytt sudd eftersom att jag inte kunde hitta mitt så då fick jag köpa ett nytt.

Allting kostade tio kronor st 😃


Bildbomb (från google)

 Tjockizz! :) Men en sötiz..




 Hur snygga hästar finns det!!!! Znyggizz!


Niceguy Denna snygginge/sötisen ska jag rida i sommar på ett läger (hoppas jag) Jag har önskat det. Där kommer vi att hoppa upp till en meter.


MIKAELA





































Frisk och sund

Hej bloggen, nu sitter jag här i soffa och känner mig helt frisk, jag har ätit två kakbitar, en godis och pasta, jag behöver inte lägre oroa migh för vad jag äter.

Imorgon ska jag till bodaborg och det ska bli kul, dety är som fångarna på fortet fast för barn (och lite enklare, nu har jag tittat på Kuren (ska vara ett tyskt u med två prickar ovanför.) i dressyr, det var spännade men tysken vann.

Idag ska jag mysa med familjen och det ska bli mysigt, igår tittade jag på Breaking Down. Den var bra, men det var synd att den hakade sig hela tiden (det var part 1) längtar till part 2 då bli Bella vampyr, för det slutade med att hon slog upp ögonen och.... mer ska jag inte berätta för er som ska se den.

Ses ikväll! (kanske)

MIKAN

Gröt...

Nu sitter jag här och äter varm gröt för min mage. Icke gott....

Mamma och min syster får äta godis och äta nybakad kaka, jag får bara äta gröt, banan, fil och vatten... Fy blä!!!

Orkar inte blogga så mycket, men ses.


MIKAELA


PS) Jag lyssnar på musik just nu (waht are words, O:S:V:)



MIKAELA (igen)

Dagen ♥

Sabina här igen! Idag hade vi en vikarie eftersom vår lärare är magsjuk - vilket hon inte brukar bli. Men vi hade en tysk vikarie som hette Andrea och hon pratar roligt ^^ Det var tråkigt utan Mikaela i skolan idag, krya på dig! Här kommer en fin blomma från regnet idag! :)

Jag vill utomlands

Är det ingen annan som vill ut till något land (utomlands)?
Nu när det regnar och snöar och är grått och man har precis fått reda på att man är sjuk, då vill man bara utomlands.
Bilder från google :)

MIKAELA











sjuk

Nu är klockan kvart i tio. Jag sitter hemma och är sjuk, jätte ont i magen, illamående...
Ses
MIKAELA

Dystert väder ♥

Hej alla därute! Vädret är ganska dystert och tråkigt, vilket kan vara fint ibland. Men det är synd att jag inte kommer kunna ha på mig mina nya Converse, det blir gummistövlar istället. ^^ Ha det bra! Sabina :) P.S Medan jag skrev det här inlägget ringde Mikaela och sa att hon var sjuk, krya på dig! ;)

Nya Converse! ♥

Sabina här! Jag har varit hos tandläkaren och fått nya converse! Egentligen skulle vi bara köpa till Fia (syrran) för att överraska henne, men det var typ två för en eller nått så jag fick också ett par :) Det blev sen så också bakelser eftersom mina  tänder var så fina, glad tjej häär! ^^ ♥ Bild;

OBS vi råkade vist glömma...

Nu sitter jag hemma med mamma och kollar på en hemsida som heter djurhjalpen.nu, de är jätte söta katter som har råkat ut för olika saker.
Sen kan jag också säga att förlåt till en som hade frågat om Alice kan sjunga, det kan nog hon också, men det kan nog hon också säga själv. Ses
MIKAELA

Hej ♥

Jag var hemma från skolan för en och en halv timme sedan! :) Det är rätt så vit himmel men ändå ganska varmt. Hoppas ni gillade frågestunden, och jag vill bara säga att jag tycker inte att Alice tog över eller nåt sånt, jag hade typ inget att säga ändå, liksom! ;) Aja, annars när vi var hos Mikaela blev det rätt så fina bilder, så jag ger ut några här :D Sabina

Videoblogg till frågestunden

Hej! Här är svaren till frågestunden ;) Innan vi börjar vill jag bara säga förlåt om det brusar lite! Hoppas ni gillar videon! ^^
JÄTTESNYGG STILLBILD! ^^ Alice var fin, jag (sabina) blinkade... :(
Länkar till tips på bloggar:
Mikaelas tips
Alice tips
Sabinas tips
Förlåt om jag ser arg/ledsen/konstig ut, jag kanske slappnade av med läpparna för mycket :O ;)
Sabina, Alice och Mikaela såklart! :D

VIDEO

Nu gör vi frågestundvideon, vi käkar lite pannkakor, och tittar på top model. Snart är den ute. Men det blir inte det närmaste 2 timmarna, kanske inte till och med idag, men det tror jag att det blir!

MIKAELA

Hos Mikaela

Hej! Sabina, Alice och Mikaela här! Just nu är vi hos Mikaela och fixar svaren till frågestunden, undrar hur vi ska visa dem? ;) Haha, annars bakar vi pannkakor för att vi är hungriga. Snart är det slut, och vi vill säga att man inte kunde fråga på frågestunden sen 48 minuter. Synd om ni är lite sena! :/ Aja :) Seeeees! ^^


Idag...

Tisdag 17 / 4 (idag) klockan 3 prick, slutar frågestunden.
Men den blir inte över för det! Vi laddar redan för nästa frågestund.

Idag ska jag, Alice och Sabina ha en bloggstund, vi ska prata lite om bloggen, hur vi kan förbättra den och fram för allt... Vi kommer att fixa frågestunden...

Jag kommer att filma, och Alice och Sabina kommer att prata, och sen för dem som har krångligt med film på sina datorer, kommer jag att skriva hela frågestunden OCKSÅ.

Så film och text blire på frågestunden.


Ses på frågestunden ikväll!


Mikaela

Neeeeej!

Skrev ett LÅÅÅÅÅNGT mejl med alla svaren till frågorna och sedan smart som jag är så raderas allt.................

Klappat och klart!

Nu har jag skrivit svaren på alla era frågor, men det finns en chans att ställa mer frågor till oss, så fråga på!

Just nu har vi totalt 11 frågor. Blir det 20 frågor eller mer än 15, eller stannar vi bara på 11 frågor? Vem vet, DET GJÖR BARA NI!
Imorgon klockan 3 (prick) så slutar fråge stunden. Men om ni inte hinner ställa en fråga och ni slutar sent i skolan och kommer på en fråga är det bara att ställa den. För vi har redan börjat att sammla till nästa frågestund.






MIKAELA

Nyduschad

Hallojsan!
Har precis duschat och klätt på mig. Kom hem från pianot för drygt en halvtimme sedan och ska snart äta eftersom att jag har fotboll ikväll. Tänkte ge er lite information om imorgon för att då tar frågestunden slut klockan två på dagen och då så ska jag (Alice) Mikaela och Sabina åka hem till Mikaela eller mig och dån så kommer vi att göra en video där vi svarar på era frågor så fråga på! Vi har fått en del fågor men tiden är inte ute än. Ska äta snart så jag måste gå men vi ses i en video imorgon <3
PUSS

Hehe tog en snabb bild med webcamen så att ni får en ny bild <3

Skolan

Jag ska till skolan om en halvtimme ungefär. Ibland är det så tråkigt att skolan börjar så plötsligt efter lovet. Jobbigt, aja ses sen! ;) Sabina

Bion

Nu har jag ätit middag! Precis innan den kom jag hem från bion. Som jag sa förut kollade jag på Titanic i 3D, fastän jag ville se Hungergames (hungerspelen) eller Battleship, även om den typ "härmar" Transformers. Det är samma regissör.
Det var coolt att se Titanic eftersom det var mycket saker som "hoppade fram" när den skönk. Det var också många som grät i slutet. Tänk att det tog 3 timmar och 30 minuter att se den, aja, värt det!
Imorgon är det skola! >:( Hatar det, precis som många andra. Hatar skolan men vill träffa sina kompisar osv osv. Sees sen! Ska se på Wolfman på trean, haha xD Sabina

Tittar på PA (ponnyakuten)

Nu tittar jag på PA. Det är såå bra, men det är snart slut. Det är mycket tråkigt. Men, men. Dem har börjat söka till PA 4. (sesong 4) och det visas 2013.

Kollar ni på ponnyakuten nu? Har ni gjort det?

Mika

Tävlat klart.

IMG_8600 (Kopia)
Blev denna sötis. Mycket snabb, men ändå bra.
Ingen hade komenterat vilken ni tyckte att jag skulle ta, så det ble ett svårt val, men blev detta som resultat.

Mika

Trött tröttare TRÖTTAST :/

Hej allihopa är suuuper trött. Eftersom att min kusin sov över hemma hos mig igår inne på mitt rum så somnade jag tolv och vaknade fem för att hon vaknade då så jag har inte sovit många timmar alls. För typ en timma sedan så mådde jag verkligen inte bra men nu så mår jag bättre efter att ha sovit i ungerfär 40 minuter så det var jätte skönt att jag fick sova eftersom att jag har tagit hand och mina två sysslingar HELA helgen och lekt med dem bytt blöja tröstat dem när dem är ledsna bärt dem upp och ner för trappan m.m. så jag har inte haft en sekund ledig till att kunna blogga för att jag träggar inte mina sysslingar så ofta så jag har försökt njuta. Såklart så har mamma och pappa varit hemma men jag har velat ta hand om sysslingarna så att dem kunde vila lite.
Fortsätt att fråga frågor till FRÅGESTUNDEN så att vi får massor med frågor ;)
Puss
En trött

Titanic i 3D

Jag ska visst gå på bio och se på Titanic i 3D idag..! Hoppas det inte är någon speciell åldersgräns eller nått. På bion ska jag med min syrra och min granne ^^ klockan 5 börjar den ;). Den är antagligen inte bättre än den vanliga Titanic. Annars har vi ju filmen hemma men men.
Jag har inte sett Hungerspelen men det har dem, så det får bli Titanic... I 3D.
Söt gammal bild! Många märker ju att många av mina bilder inte stämmer med texten, men annars är det ju tråkigt att bara läsa på texten osv, så jag vill ge er lite bilder som jag har tagit själv. Sabina

Är i stallet, och tävlar.

Just nu sitter jag i stallet och tävlar! :)
Mika

döööööööööötråkigt

Jag sitter och dricker påskmust framför datorn och ska snart hem. Nu är det bättre väder. Men jag har fortfarande tråkigt. BLÄÄÄÄÄÄÄ!! Ska tävla imorron. Har ni något tips om vilken ponny jag ska ta?

Har ni snökaos hemma?

Mika

Sushi..?

Hej alla söta läsare, igår blev det bekräftat, jag gillar inte sushi! ^^
Jag gick till en sushi resturang igår med mina kompisar och beställde sushi. Och när vi var hemma och jag smakade maten visade det sig att jag inte gillar rå lax, med ris och någon äcklig fisksås. Inte jätteräkor med såsen på sig heller. Soppan var äcklig och den svarta/mörkbruna salta såsen smakade inte heller bra. Nu slipper jag bli suktad att smaka när jag kollar på filmer där människor äter sushi.
Nu byter jag ämne, :) när vi kollade på en skräckfilm igår bytte vi kanal för att filmen var så tråkig. Det är inte så ofta man inte orkar se en skräckfilm för att den är så konstig mm. Föresten, filmen heter "The Rite" (Ritualen).
Sees! Sabina
Bilden är föresten inte min.

Vilket himla väder...

Just nu är vi hos mammas pojkvän, så jag har inte någon dator. Så just nu bloggar jag från mammas mobil.
Det var igår vår, men regn. Nu är det 15 cm snö, och det vräker fortfarande ner. Jag skulle ha varit i stallet.  Och imoorgon ska jag tävla, och igår bytte vi till sommardäck.  Bläväder *##+-=#**#
Mikaela

alla svar på tisdag.

Hej. Frågestunden är fortfarande igång. Det slutar på tisdag klockan två. Så det är bara att fråga på.

Skrivbordet

Sabina här igen! Vi har monterat klart skrivbordet nu men vi har inte flyttat datorn och sånt, men det gör vi senare idag! Är så himla glad faktiskt ^^ Föresten, jag har fixat bloglovin men vi har inte en knapp i menyn än, följ gärna ändå! ;)
/Sabina

Natti Natti <3

Ska gå och göra mig i ordning nu så jag somnar väll typ vid tio eller något men jag är as trött eftersom att mamma väckte mig sju imorse och dt bli same imorgon när jag ska vara med mina sysslingar HEEELA dagen men det blir bara najjjjjs. Har nt mkt att säga så jag säger
Good Night <3

Sry för samma bild två gånger :/

Har sett Frågestund...

Hallojsan allihopa
Såg precis att Mikaela har gjort en frågestund så jag hänger på det så ställ frågor. Det var en tjej som undrade om vi kunde göra ett bloglovin byte och just nu så har vi inte fixat bloglovin jag försökte men det funkade inte med mejl adressen så jag ska prata med tjejerna om det på måndag när skolan börjar. Och troligtvis så kommer vi att svara på frågorna i en video men då måste vi få frågor så fråga på :)
Ni får ha det så bra <3
Puss

Ser ni vem det är?????

ALICE

Svar...

Kan vi göra blogglovinbyte?
Ja, det kan vi såklart, jag ska bara fråga Sabina och Alice. Men jag tro såklart att det funkar. Då gör jag det direkt. Håll koll på bloggen...

Kan ni skriva vem som har gjort inlägget?
Japp, det kan vi. Vi stressar nog när vi skriver, men vi ska bättra oss...


Ställ gärna fler frågor. Alla kommer med. Ju fler, destu bättre! :)


MIKAELA

FRÅGESTUND!

Bombardera oss med frågor!!!!!
ALLA FRÅGOR KOMMER MED!

MIKAELA

Imorgon blir det (istället)

Hej. Nu sitter jag hemma, det blev inte bad, men det blir det imorgon, det tar en timme att åka upp till uppsala, och badet stänger klockan 5, så när vi skulle åka var klockan halv 1, så det var inte värt, men imorgon kommer vi dit.

Ses
Mikaelka


IKEA

Hej, Sabina här! Har varit på IKEA och köpt ett skrivbord och en anslagstavla! Är väldigt glad! Dock har vi inte monterat ihop skrivbordet än men det ska vi göra sen. Igår firade vi min mamma genom att åka till en indisk resturang och äta middag. Jag beställde något som hette Tikka Massala ^^ Sees! ♥
Random pic! :D

Bra låt <3

Sitter och lyssnar på musik just nu och jag tänkte börja tipsa er om låtar några gånger i veckan och då kkommer det att vara några varje gång och idag så är det tre låtar som verkligen är värda att lyssna på :)
Länkar låtarna till deras musikvideor på youtube men alla låtar har inte musikvideor :/

Hurtful - Erik Hassle

Bullets - Rebecka & Fiona

Shampagne Showers - LMFAO

Så det var låt tipsen hoppas att ni gillar dem och dem är inte direkt så nya men nästa gång blir det NYA låtar promise :)

Pussis


Trååååååk :((((

Hejsan <3
Nu sitter jag hemma själv och tittar lite på tv. Har haft hitills en allmänt tråkig dag. Skulle ha kommit hem till mammas  bästa kompis och vara med hennes barn men barnet blev sjuk på kvällen så att dem behövde åks in till sjukhuset. Men imorgon så ska jag vara med mammas kusin och hennes två barn och det ska bli jätte roligt att vara med dem och leka lite med dem. Dem är några månader och 2 år. Ni får ha det super så ses vi senare.
Puss
Sitter och smaskar på ice breakers...

Bild tagen från we heart it Klicka på länken för att komma till sajten och hitta fina bilder <3


Plask...

Ska till uppsala äventyrsbad idag. Ska bli kul och se vad det är för något.


Bild från google







Jag sa ju kanske..

Hej, nu har jag ätit middag och duchat efter ridningen, jag hoppade och fick inte trockadero. Men han gick samma lektion. (om ni undrar så skenade han.) Jag fick en som heter Moa, hon bockar hela tiden, men det gick bra nu när vi hoppade.

Ses sen...

OBS) Ni som inte kan hästar, skena är när hästen springer sitt fortaste därifrån och när man inte har kontroll.

Hallojsan ♥

Sabina här! Nu har dem flesta av oss börja blogga mycket igen (speciellt Mikaela :D) så nu ska jag också fortsätta. Förut så gjorde jag typ 15 inlägg i rad :O, men nu blir det mer variation!
Just nu städar jag och har lite ont i huvudet. Hoppas det går över, idag fyller min mamma år men hon är på jobbet nu, så det blir firande sen! Sees sötisar! ^^ Sabina
En söt bild på minneskortet ;)
En bild som jag redigerat fast inte fotat ^^

Hallå alla tornado älskare...

Här är en riktigt bra hemsida om tornadosar, klicka på Photos.

http://tornadohunter.ca 

Lovar att det är coola bilder

Mikela

Jag kan inte stå ut!

Hej, det har bara gått en halv minut sen jag bloggade , men det är så kul så jag fortsätter, det blir nog mer än 3 blogg inlägg från mig idag.

Mikaela


Klart shoppat

Hej. Nu har jag köpt kläder på H&M i Täby Centrum.
Jag köpte:

Byxor: 199 kr
Kjol: 99 kr
Jumpabyxor: 99 kr
Tröja: 99 kr
Blus: 149 kr

Det var vad jag köpte. På fredag kanske det kommer bilder på dem.

Ses...
Mikaela

Dansaat

Hallojsan Alice här. Har bloggat JÄTTE dåligt men nu är jag ledig på lovet och hoppas på att jag kan börja blogga igen. Har dansat mycket på senaste tiden eftersom att om en månad är det uttagning till specialgrupp och jag vill gärna komma med dit så att jag kan utveckla min dans. Imorgon så kommer jag att jag vara med mamma på hennes jobb på eftermiddagen för att hon ska spela in sin nästa "reklamfilm" så då ville jag följa med. Ni får ha det så bra så bloggar jag mera imorgon. Puss


Rekord!

Nu har vi 99 sidvisningar idag. Vem vill göra den sista rekord sidvisningen. Gå in på vår blogg och skriv i komentarerna vad din blogg heter och säg ´HEJ´så kanske vi (jag) visar länken här på bloggen.

Vem är vinnaren?


Ska till Täby Centrum...

Hej, nu ska jag till täby centrum och köpa kläder. Ska dit nu! Ses

Mikaela

Tittade på filmen Twister...

Hej, nu sitter jag och har precis ätit frukost, och klockan är tolv, jag brukar äta lunch vid denna tid i skolan!

Igår tittade jag på en amrekansk film som heter Twister, det handlar om tornadojägare, jag kan värkligen tipsa den! Ska titta på den idag igen.


  Här är en tornado i USA. Dem är riktigt läskiga... 





Kär...

Jag längtar till scouterna som är på torsdag (om en vecka). Det är så tråkigt att det är först om en vecka, när man har någon som man är störtkär i där...




Hopp, hopp, tävla!

Nu lägger jag ett stort ansvar i era händer, kära läsare. Men det klarar ni nog. Det är bara att komentera vad ni tycker. Frågan är:

Vilken häst/ponny tycker ni att jag ska tävla i hoppning på söndag?

Chicko2  Chicko: Är ganska liten men en mycket bra hopp häst och även i dressyr, eftersom att han är mycket mindre (en B-ponny) hoppar han mycket större. (kul för mig.) Har tävlat i dressyr med honom förut.  132 cm mankhöjd.




IMG_8600 (Kopia)  Paloma:  Är en C-ponny som är ganska gammal men mycket stirrig, jag har tävlat i hoppning med henne förurt, hon var snabb men hoppade inte så högt. Hon är 137 cm mankhöjd.



IMG_8576 (Kopia)  Pandora: Är en mycket snabb häst som är 152 cm i mankhöjd. Hon hoppar med fart och högt. (alla som har häst får hoppa högre än ponnisarna) Jag ska fråga min ridlärare om man får hoppa högre med pandora. Hon har också vunnit massor av tävlingar i både dressyr och hoppning.




IMG_8530 (Kopia) Plopp: Är en ganska sur ponny i boxen men bra i ridning. Han är 145 cm i mankhöjd. Han är ganska snabb och vill gärna länga ut i en snabb galopp i hoppningen, men det kan ju vara kul det också... (om man har kontroll).








KOmentera gärna om vilken häst som du tror/tycker att jag kommer ta. Jag kommer kanske också lägga ut bilder på bloggen, om jag fattar rätt hur man laddar upp bilder.



(bilderna är tagna från www.vallentunaridskola.se )




//
   Mikela














Mikaela tillbaka!

Hej! Nu är jag här och jag är mkt ledsen för dålig udt. Men det är därför det är så tur att man är fler som har blogg.


Påska ^^

Mikaela och jag ska gå och påska för antagligen stista gågen i våra liv, om inte våra barn ska påska :O Aja, vi gör det här mest för skojs skull! ^^ /Sabina ♥

Ny Design! ♥

Ätnligen! Klara med designen med bara en månads arbete ungefär! Vi är nöjda! :) /Sabina (design makaren^^)

1 April ♥

Det är första April idag! Än så länge har jag inte blivit lurad av mi familj eller nåt men, jag planerar att lura pappa, fast det är hemligt så - Schhhhhhhhh! ^^
Tumblr_lizn9ptmst1qczr0to1_500_large

Hej! Vi är tre tjejer som har en blogg tillsammans, vi hoppas att ni kikar in väldigt ofta, kommenterar och att ni tipsar bloggen till andra! Tack ^^ P.S Vi är fullt medvetna att kommentarsidan är konstig, men, det funkar ju ändå att kommentera! ;) Från Mikaela, Alice och Sabina! :D